Платформата за електронна търговия и един от водещите доставчици на телевизионно

...
Платформата за електронна търговия и един от водещите доставчици на телевизионно
Коментари Харесай

Булсатком избра SentecaCommerce за технологичен партньор в областта на електронната търговия

Платформата за електронна търговия и един от водещите снабдители на телевизионно разпространяване в България „ “ подписаха контракт за партньорство, който планува създаване на онлайн магазин за крайните консуматори на оператора. 
 
Услугата ще е ориентирана към сегашни и бъдещи клиенти. Потребителите ще имат достъп до преференциални условия и цени предоставени от „ Булсатком “ както и от гамата услуги и артикули на сътрудници, с които телекомуникационна компания си взаимодейства. 
 
„ За нас е значимо, че ще можем да наградим потребителско преживяване на нашите потребители и да им предоставим доста нови благоприятни условия. Пазарът на услуги и функционалности е динамичен и се радваме, че можем да се развиваме дружно с него. В лицето на SentecaCommerce виждаме опита и потвърдения професионализъм, с който да подсигуряваме на клиентите си услуги с най-високо качество “, показа Петър Ризов, Управител на Булсатком
 
„ Изключително сме щастливи, че компания като Булсатком се довери на нашата микросървисна клауд-базирана платформа за своя електронен магазин. Винаги съм вярвал, че телекомите са най-прекият и логически път до сърцето на едно домакинство освен когато се касае за телевизионно или цифрово наличие. Проектът, който следва да осъществяваме за Булсатком, има за цел да отключи доста нови благоприятни условия за извършване на покупки и улеснения за лоялните консуматори на компанията ” сподели Мартин Петров, сътрудник в SentecaCommerce.
 
За Булсатком и b.boxapp

„ Булсатком “ ЕООД е най-големият снабдител на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия. ТВ доставчикът излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнородни ТВ канали, измежду които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и други.

b.boxapp е мобилна версия на към този момент съществуващата услуга b.box на „ Булсатком “, работеща върху всички устройства с Android и iOS. Мобилната версия поддържа всички съвременни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в действително време и на записи, подредени в образован списък. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да започват изначало предаване онлайн, да го превъртат или да го задържат на пауза.  Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и излъчвания, подредени по жанрове и записани до 7 дни обратно, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, в това число за категории, артисти и сюжет. 
 
За SentecaCommerce:

SentecaCommerce е облачна платформа за електронна търговия, основана на микросървисна технология, която дава на бизнесите неограничена еластичност, експедитивност, автоматизирана скалируемост и надеждност. Това, от своя страна, разрешава бързо адаптиране към потребностите на клиентите и безкомпромисна доставка на онлайн услугите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР